Διακοπή ρεύματος στο Δημαρχείο Ξηρομέρου από την ΔΕΗ λόγω οφειλών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Οκτωβρίου 2017

Διακοπή ρεύματος στο Δημαρχείο Ξηρομέρου από την ΔΕΗ λόγω οφειλών

Για δεύτερη φορά στο Δημαρχείο Ξηρομέρου έκοψαν το ρεύμα! Η ΔΕΗ λόγω των μεγάλων οφειλών του Δήμου, την περασμένη Τετάρτη προχώρησε σε διακοπή ρεύματος, η οποία όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης: «διήρκησε για περίπου μία ώρα».

Η τραγελαφική αυτή κατάσταση είχε επαναληφθεί και στο παρελθόν, στις 10 Μαΐου του 2016 και όπως τότε, έτσι και τώρα, ο Δήμος προχώρησε σε διακανονισμό με αποτέλεσμα το ρεύμα να επανέλθει. «Έγινε διακανονισμός και το ρεύμα επανήλθε. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε». Ωστόσο, ο κ. Γαλούνης σημείωσε επίσης πως: «αυτά να τα βλέπουν όσοι πάλεψαν και παλεύουν για να μην πάρουμε δάνεια».

Η προηγούμενη διακοπή ρεύματος είχε αποδοθεί από τον κ. Γαλούνη σε πιθανό λάθος, καθώς, όπως είχε δηλώσει τότε: «υπήρξε διακοπή για περίπου 15 λεπτά, η οποία μόνο από λάθος μπορεί να έγινε. Παραλάβαμε χρέος 700 χιλιάδων ευρώ, προχωρήσαμε σε ρύθμιση και καταβάλουμε κανονικά τις δόσεις. Συνεπώς, μόνο από λάθος εξηγείται η διακοπή».

Τον Μάιο του 2016 η διακοπή ρεύματος δεν είχε σημειωθεί μόνο στο Δημαρχείο Ξηρομέρου στον Αστακό, αλλά και στα Δημοτικά Καταστήματα των πρώην Δημοτικών Ενοτήτων Αλυζίας και Φυτειών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad