Σύλληψη Μολδαβού στον Αστακό - Βρέθηκαν στην κατοχή του όπλο, φυσίγγια, μαχαίρια, διαρρηκτικά εργαλεία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Οκτωβρίου 2017

Σύλληψη Μολδαβού στον Αστακό - Βρέθηκαν στην κατοχή του όπλο, φυσίγγια, μαχαίρια, διαρρηκτικά εργαλεία

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στον Αστακό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ένας αλλοδαπός υπήκοος Μολδαβίας ηλικίας 25 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν τα εξής:

- (1) πυροβόλο όπλο,
- (45) φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 38 mm,
- (3) μαχαίρια,
- (200) γραμμάρια λαθραίου καπνού,
- Διαρρηκτικά εργαλεία,
- (910) ευρώ,
- (8.400) δηνάρια Σκοπίων (FYROM).

Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα, ενώ επιπλέον οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς στοιχεία κυκλοφορίας, που την είχε κλέψει πριν από μια εβδομάδα από αποθήκη στο Βελβεντό Κοζάνης.

Ο 25χρονος κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση του Τελωνειακού κώδικα, του νόμου για τους αλλοδαπούς και του Κώδικα οδικής κυκλοφορίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad