Μαθήματα decoupage (ντεκουπάζ) στο στέκι του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Οκτωβρίου 2017

Μαθήματα decoupage (ντεκουπάζ) στο στέκι του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο και θέλοντας να περάσει το μήνυμα του μαθαίνω καινούργιες τεχνοτροπίες και αξιοποιώ ότι έχω, θα πραγματοποιήσει μαθήματα decoupage (ντεκουπάζ) σε αρχάρια μέλη του συλλόγου μας.

Το ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας Λαμπρινή Λυμπερτάδου - Τσακα­λώζου προσφέρεται να εκπαιδεύσει τις γυναίκες στην τεχνική του ντεκουπάζ δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενες να προσέλθουν στο στέκι μας για ενημέρωση το Σάββατο 28 Οκτωβρίου και ώρα 5 το απόγευμα. Μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων 30 άτομα.


Το Δ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad