Παναγιώτης Στάϊκος: Δεν μπορεί ο καλός θεούλης να βάλει το χέρι του παντού στον Δήμο Ξηρομέρου! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Νοεμβρίου 2017

Παναγιώτης Στάϊκος: Δεν μπορεί ο καλός θεούλης να βάλει το χέρι του παντού στον Δήμο Ξηρομέρου!


Δεν μπορεί ο καλός θεούλης να βάλει το χέρι του παντού στον Δήμο Ξηρομέρου!!!!

Εκείνο που δεν κατάφερε η Δημοτική Αρχή στο πάρκο των (4) τεσσάρων στρεμμάτων σε 150 ημέρες το κατάφερε ο καλός Θεούλης σε 15 ημέρες!!!!

Θυμάστε πως το καλοκαίρι και μέχρι τον Οκτώβρη το γκαζόν στο πάρκο ήταν εντελώς ξεραμένο!!!!

Και γι΄ αυτό κάποιοι από την Δημοτική Αρχή είπαν, να βάλουν μέσα το τρακτέρ να το «χαλάσει» και να το σπείρουν από την αρχή!!!!

Κύριο λοιπόν το γκαζόν, χρειάζεται μόνο πότισμα και κούρεμα όπως πρέπει με χλοοκοπτικό, και όχι με τα χορτοκοπτικά, τα οποία είναι για την κοπή μικρών θάμνων και των χόρτων στους δρόμους!!!!

Εάν δεν τα κάνετε αυτά τότε θα χρειάζεται να σας θυμίσω το τραγούδι του Σαββόπουλου: Θα σε καταγγείλω πονηρέ πολιτευτή. Όχι στον Εισαγγελέα, γιατί εγώ δεν κάνω πολιτική με Εισαγγελείς, όπως κάποια καλόπαιδα από την Συμπολιτεία, γιατί τότε δεν θα σημαίνει αμέλεια από πλευράς σας, αλλά σκοπιμότητα για τον κουρίτο που λέει και ο φίλος μας ο Γιάννης.

Δείτε λοιπόν σε μια πόλη 35.000 κατοίκων που ζει ο γιός μου στην Γαλλία, όπου ο Δήμος έχει όχι απλά 4 στρέμματα, αλλά πάνω από 4. 000 στρέμματα γκαζόν και το έχει Χειμώνα –Καλοκαίρι πάντα σε άριστη κατάσταση!!!!
Δεν μπορεί όμως ο καλός θεούλης να βάλει το χέρι του παντού, για να μαζέψει τα σκουπίδια και τα αντικείμενα στους δρόμους παρά το γεγονός, ότι πέραν του μονίμου προσωπικού αυτή την στιγμή έχει και 22 άτομα από τα οχτάμηνα!!!!

Όσο για την απόφαση ότι ο Δήμος δεν διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό (αδυναμία εκτέλεσης των υπηρεσιών του άρθρου 61 παρ. 1 και 2 του Ν. 3979/2011.) , επειδή είμαι βαθύς γνώστης των προβλημάτων του Δήμου, συμφωνώ απόλυτα με αυτή την απόφαση, γιατί έτσι δίνεται στον Δήμο η δυνατότητα, να αναθέσει την αποκομιδή των απορριμμάτων σε ιδιώτη , που έτσι στοιχίζει πολύ λιγότερο, από το να γινόταν με μόνιμο προσωπικό και η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους κάδους που είναι υποχρεωμένος ο ιδιώτης, γίνεται με υποδειγματικό και άριστο τρόπο!!!

Τώρα αν δεν κάνει σωστά την δουλειά του, ο Δήμος για τα υπόλοιπα της καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων, ασφαλώς γι ‘ αυτό είναι υπόλογη η Δημοτική Αρχή, δείχνοντας πλήρη ανικανότητα, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των Δημοτών!!!!

Αυτή η ανεπίτρεπτη κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι σχεδόν ένα μήνα έτσι και η ίδια εικόνα είναι σε ολόκληρο τον Αστακό και δεν συγκινείται κανένας από τον Δήμο!!!

Έτσι με κάλεσαν οι πολίτες και μου ζήτησαν να αναδείξω το θέμα!!!! 


 

Αστακός 22/11/2017 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία


Παναγιώτης Στάικος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad