Σοβαρές καταγγελίες του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη για τον βιολογικό του Αστακού (ηχητικό) - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Σοβαρές καταγγελίες του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη για τον βιολογικό του Αστακού (ηχητικό)

Βαριές κουβέντες από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, για την χωροθέτηση, την ποιότητα και το κόστος κατασκευής του βιολογικού του Αστακού, στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Κυριακή 29/10/2017. 

Άφησε πολλές αιχμές για προηγούμενες δημοτικές αρχές (δεν ξέρουμε αν εννοεί τον κ. Παναγιώτη Στάικο ή τον κ. Πυθαγόρα Σαμαρά ή και τους δύο) για την επιλογή του σημείου που κατασκευάστηκε ο βιολογικός, για την ποιότητα κατασκευής αλλά και για τα χρήματα που δαπανήθηκαν γι αυτόν.

Ακούστε εδώ τις πολύ βαριές και σοβαρές καταγγελίες του κ. Δημάρχου για τον βιολογικό του Αστακού, από τα ηχητικά πρακτικά του Δ.Σ.


Πληροφορίες από Mytikas Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad