Καταγγελία για φόλες στον Αστακό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Νοεμβρίου 2017

Καταγγελία για φόλες στον Αστακό

Νέα καταγγελία για φόλες στον Αστακό.

Αγανακτισμένη φίλη (στην διάθεσή μας τα στοιχεία της) του blog μας έστειλε την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε:

"Άνανδρο κτήνος, φόλιασε δυο κουτάβια σήμερα στον Αστακό! Τα κουτάβια φρόντιζε μια οικογένεια σε περιφραγμένο χώρο! Αυτά τα δύο, όπως και άλλα τρία αδερφάκια τους! Τα δύο αυτά, κατάφεραν και βγήκαν απο τον περιφραγμένο χώρο, παραμένοντας όμως στο ιδιόκτητο χωράφι! Έτσι, βρήκε την ευκαιρία ο φονιάς να τους προκαλέσει αργό και βασανιστικό θάνατο!!! Ποιός δίνει το δικαίωμα στο κάθε ανθρωποειδές να στερεί τη ζωή απο δύο άκακα μωρά, έστω και τετράποδα; τι τρομερή δυσφήμιση για τον τόπο σας;;; Εννοείται πως έχω αναρτήσει την πληροφορία σε διάφορες σελίδες ανα την Ελλάδα, και όχι μόνο! Ο Δήμος Ξηρομέρου, ΔΕΝ παίρνει κονδύλια για τα αδέσποτα, όπως όλοι οι δήμοι; αν όχι, γιατί όχι;;; Αν ναι, τι τα κάνει;; Αλλά πέραν αυτού, ακόμα κι απο το υστέρημά τους, κάποιοι φροντίζουν, έχοντας φιλότιμο, αυτές τις αθώες ψυχούλες! Γιατί δεν τιμωρούνται οι ανεγκέφαλοι που, ελαφρά τη καρδία, τα σκοτώνουν;;; η αστυνομία πού είναι;;; ο καθένας που μπορεί να ξέρει, γιατί δεν μιλάει;;;
Ελπίζω να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει! Προσωπικά, θα φροντίσω να διαδώσω τη θλιβερή πληροφορία όσο πιο μακριά γίνεται, μήπως και η κατακραυγή ενοχλήσει τους υπευθύνους και κινητοποιηθούν! Λυπάμαι πραγματικά, που το 2017 που σε κάθε πολιτισμένη χώρα, η φόλα τιμωρείται με φυλάκιση και τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζουν και δρουν οι φονιάδες χωρίς να λογοδοτούν!"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad