Στο βάθρο ο «Ακαρνανικός» και η «Νίκη Παλαίρου» στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2017 - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Δεκεμβρίου 2017

Στο βάθρο ο «Ακαρνανικός» και η «Νίκη Παλαίρου» στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2017

- ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2017

- 2η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤHN KAYMENAKH MEΛΙΝΑ


- 3η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΤΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ
ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ WTF


Νέα μεγάλη επιτυχία του «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και του ΑΘΛΗΤΙΚΟY ΟΜΙΛΟY ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ» στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ καθώς οι αθλητές των δύο σωματείων συμμετείχαν στο πανελλήνιο κύπελλο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ WTF παίδων κορασίδων εφήβων νεανίδων ανδρών γυναικών που διεξήχθη στο ολυμπιακό γυμναστήριο πάλης των άνω Λιοσίων στην Αθήνα στις 21-22-23/12/2017.

Μεγάλη διάκριση και κατάκτηση 2ης θέσης και του αργυρού μεταλλίου για την Καυμενάκη Μελίνα ενώ 3η θέση και κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου για τόν Τσαντιώτη Αθανάσιο .

Αν το ζητούμενο στον πρωταθλητισμό είναι η διάρκεια η Μελίνα το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τρίτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων γυναικών στην αρχή της χρονιάς, δεύτερη στο κύπελλο στο τέλος της και για εβδόμη χρονιά συνέχεια σε βάθρο πανελλήνιου πρωταθλήματος. Οι νίκες χρειάζονται ταλέντο, η επανάληψη τους χρειάζεται χαρακτήρα .Όλοι οι άνθρωποι έχουν την θέληση να νικήσουν. Λίγοι έχουν όμως την θέληση να προετοιμαστούν για να νικήσουν.

Ο Θάνος στην καλύτερη φόρμα της ζωής του κάνει τη δική του διαδρομή πλέον γράφει τη δική του ιστορία στο χώρο, βήμα βήμα, έτοιμος, ώριμος, ένας αθλητής προπονητής έπαιξε τάε κβο ντο πολύ υψηλού επιπέδου κερδίζοντας την αναγνώριση, την εκτίμηση και το σεβασμό όλων. Η σχέση μου μαζί του είναι μία αμφίδρομη σχέση ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών μεταξύ προπονητή και αθλητή. Καθημερινά ο προπονητής μεταφέρει γνώση στον αθλητή αλλά και ο αθλητής μεταφέρει εμπειρίες και ερεθίσματα για περαιτέρω έρευνα και αναζήτηση. Αυτή η σχέση παράγει γνώση και εξελίσσει και τους δύο.

Το κακό όταν τα πας καλά είναι ότι την επόμενη μέρα όλα ξαναρχίζουν από το μηδέν. Το καλό είναι όταν δε τα πας καλά ότι την επόμενη μέρα πάλι όλα ξαναρχίζουν απ το μηδέν .

Οι παραπάνω επιτυχίες είναι ιδιαίτερης αξίας αφού το κύπελλο Ελλάδος είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση στο Ταε κβο ντο .Στο άθλημα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής αθλητών, (1370 αθλητές στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα) οι διακρίσεις έρχονται πολύ δύσκολα παρόλα αυτά οι Αθλητές του Ακαρνανικού και της Νίκης αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο υψηλό επίπεδο των αγώνων και να ξεχωρίσουν καθώς πάντα είναι μέσα στα μετάλλια ή έχουν πολύ καλά πλασαρίσματα στην κατάταξη τους. Στους αγώνες συμμετείχαν ακόμη οι αθλητές Τσίνας Σωτήρης ,Μπουρδούβαλη Αργυρή, Καστανός Κωνσταντίνος, Πολυκανδριώτη Μαρίνα. Ζέππος Βασίλειος,Χριστονίκος Σάββας ,Καυμενάκη Νεφέλη, Βελώνα Πανωραία και Χριστονίκος Αντώνιος.Οι αθλητές της ΝΙΚΗΣ και του Ακαρνανικού γράφουν την δική τους ιστορία στο άθλημα αντιπροσωπεύοντας εκτός απ τον εαυτό τους και την περιοχή μας έπαιξαν συναρπαστικούς αγώνες και επέστρεψαν με πολύ σημαντικές εμπειρίες, απαραίτητες για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε τη πορεία μας ακόμα πιο δυναμικά, με σκληρή δουλειά, επιμονή , με πολύ πάθος γι' αυτό που κάνουμε .Ο αγωνιστικός αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός δεν είναι φίλος με τα παιδιά.Τα παιδιά μας τα οποία κολυμπάνε στα βαθιά πλέον.έχουμε δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες τις οποίες συνεχώς πρέπει να επιβεβαιώνουμε με το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών μας και το αγωνιστικό τους πνεύμα. Πάμε παντού και κάθε φορά όλο και πιο ψηλά κάθε φορά όλο και καλύτεροι . Αυτά τα παιδιά είναι πολύ ξεχωριστά…

Όπως και να ναι όμως τα πράγματα στον αγωνιστικό αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό παρά τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο τέλος όλα να ξεπερνιούνται και νικητής είναι η χαρά που μπορεί να σου δώσει το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού…

Ευχαριστώ τους δασκάλους τον κ. Ντουσμάνη Μιχάλη για την βοήθεια και την καθοδήγηση στην αθλήτρια Καυμενάκη Νεφέλη και τον κ. Γεώργιο Μαρίνο για την συνεργασία, την χημεία και την αλληλεπίδραση των αθλητών μας ,συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας καλή δύναμη στη συνέχεια…

Ιδιαίτερη αναφορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου προπονητές του συλλόγου την-επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδας πανευρωπαϊκή και παγκόσμια πρωταθλήτρια - Θωμαΐς Δημητρίου και τον Κάχρο Γεώργιο, η χημεία και η αλληλεπίδραση που υπάρχει μεταξύ μας και ανάμεσα στους αθλητές μας έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τέλος για την ομάδα μας ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, τους υπέροχους αθλητές μου είμαι πραγματικά περήφανος για όλους ,ο δεσμός μεταξύ μας ισχυρός έχουμε δώσει τόσες μάχες μαζί ,σχεδόν από μωρά δείχνουν ότι δεν τους λείπουν ούτε οι δυνατότητες, ούτε το ταλέντο, δουλεύουμε μεθοδικά και πάντα σε υψηλή ένταση χτίζοντας τους πρωταθλητές του αύριο …Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την βοήθεια τους στην αποστολή ,δάσκαλος γονείς και αθλητές πρέπει να έχουν ένα κοινό στόχο και να μένουν προσηλωμένοι σ αυτόν και τους αθλητές για την προσπάθεια, την συνεργασία ,την άψογη συμπεριφορά και τις αναμνήσεις εύχομαι σε όλους καλή δύναμη, καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Καυμενάκης Σπύρος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad