Μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ της νέας μεγάλης επιτυχίας του Γιώργου Γιαννιά «Πάνω στα σύρματα» - Δείτε το! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Ιανουαρίου 2018

Μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ της νέας μεγάλης επιτυχίας του Γιώργου Γιαννιά «Πάνω στα σύρματα» - Δείτε το!

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο αγαπημένος ερωτικός τραγουδιστής, μετά την μεγάλη επιτυχία «Λογικά» που έφτασε στην κορυφή του Ελληνικού Airplay, έρχεται για ακόμη μια φορά να μας εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε μια μπαλάντα που σίγουρα θα αγαπήσετε απ’ το πρώτο άκουσμα.

Και αυτή την φορά ο Γιώργος Γιαννιάς στο νέο του single «Πάνω στα σύρματα» συνεργάζεται με τον Γιάννη Φρασέρη και τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη που υπογράφουν την μουσική και τους στίχους αντίστοιχα.

Το νέο του τραγούδι «Πάνω στα σύρματα» είναι μια ερωτική μπαλάντα από αυτές που έχουν αναδείξει τον Γιώργο Γιαννιά ως έναν απ’ τους αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελληνικής Δισκογραφίας. Το video clip σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Το «Πάνω στα σύρματα» του Γιώργου Γιαννιά, κυκλοφορεί από την Heaven Music.


Απολαύστε το νέο video clip του Γιώργου Γιαννιά:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad