Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρνακα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιανουαρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρνακα

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρνακα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί κάτοικοι του χωριού μας καθώς επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Λύτρας, ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ. Παναγιώτης Γκόλιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών κ. Ελευθέριος Μάντζαρης , ο πρώην Δήμαρχος Αστακού κ. Παναγιώτης Στάικος , ο Πρόεδρος της Τ.Κ Βάρνακα κ. Βασίλης Πολύζος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Σκουρτούς κ. Σταμάτης Τζογάνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κεραμίδας Γεώργιος, Τοπικοί Σύμβουλοι και εκπαιδευτικοί.

Το φλουρί έτυχε στην κα. Σοφία Παβέλη από το Μύτικα στην οποία ευχόμαστε Καλή Χρονιά. 


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ
ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΤΟ Δ.Σ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad