Τροχαίο ατύχημα στην αερογέφυρα του Αστακού (ΦΩΤΟ) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιανουαρίου 2018

Τροχαίο ατύχημα στην αερογέφυρα του Αστακού (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο κ. Παναγιώτης Στάϊκος


Προφητική, αλλά ευτυχώς όχι μοιραία η φωτογραφία με την λακκούβα!!!

Προφητική, αλλά ευτυχώς όχι μοιραία η φωτογραφία με την λακκούβα στην αερογέφυρα 70 μέτρα πριν από το Κέντρο Υγείας (στην ανάρτηση για το Νεκροταφείο Αστακού ΕΔΩ), αφού σήμερα τα ξημερώματα Συνδημότης μας από το Καραϊσκάκη στην προσπάθεια του να αποφύγει τις λακκούβες στο σημείο αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του μόλις 30 μέτρα από την αερογέφυρα και αφού πρώτα έκοψε σύριζα την πινακίδα σήμανσης,
περνώντας ξυστά από το δένδρο, στο οποίο αν προσέκρουε, θα μπορούσε τώρα, να μην ζει και στην συνέχεια να πάρει μία μεγαλοπρεπή ανατροπή-τούμπα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες στο σημείο με τον πεθερό του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να γίνει, όπως λέμε στο Ξηρόμερο γουρνούλα!Το ευτύχημα ήταν επειδή φορούσε ζώνη ασφαλείας και είχε πολύ μικρή ταχύτητα να βγει ο άνθρωπος από μέσα δίχως την παραμικρή γρατζουνιά ή εσωτερική αιμορραγία!!!!

Είχε αυτό που λέει ο λαός μας Άγιο!!!

Την ζημιά για τα αυτοκίνητο που έγινε άχρηστο, ποιος θα την πληρώσει όμως;;;;;

Καλώ λοιπόν την Δημοτική Αρχή να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τον καθαρισμό του Χείμαρρου Καραϊσκάκη – Αστακού,{σήμερα έχει μάλιστα την απόλυτη ξαστεριά και όχι πλημμύρες (αφού πλέον οι ισχυρές βροχοπτώσεις του Νοέμβρη δεν υπάρχουν πλέον) και με τα χρήματα αυτά (24.800 ευρώ )} να προβεί σε απευθείας ανάθεσης στην προμήθεια ψυχρής πίσσας σε σακουλάκια, ύστερα από πρόχειρο διαγωνισμό με ανοιχτές προσφορές των προμηθευτών στον Δήμο, ο οποίος να γίνει ύστερα από (3) τρεις ημέρες, αφού θα έχει δημοσιευτεί σε όλες της τοπικές εφημερίδες του Νομού (ούτως ώστε και διαφάνεια να υπάρξει και μεγάλο όφελος για τον Δήμο, αφού έτσι οι προμηθευτές δεν θα προσφέρουν έκπτωση σε χρήμα, αλλά θα είναι αναγκασμένοι με την διαδικασία αυτή να προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ασφάλτου και αυτό θα είναι το μεγάλο όφελος του Δήμου και της Κοινωνίας) και να μην υπάρχει πλέον ούτε μία λακκούβα στον Δήμο μας!!!!

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής:


Το να κάνεις λάθος, έστω και τέτοιο, να το δεχτούμε, ότι είναι ανθρώπινο.

Το να επιμένεις σε ένα τέτοιο σκανδαλώδες και καταστροφικό για τα συμφέροντα του Δήμου και της Κοινωνίας λάθος, είναι Έγκλημα!!!!

Θέλω να ελπίζω πως τελικά δεν θα διαπράξετε αυτό το Έγκλημα!!!!


Αστακός 28/1/2018

Παναγιώτης Στάικος 

Υ.Γ.

Και μια και μίλησα για σημερινή ξαστεριά: Ας ακούσουμε το συγκλονιστικό: Πότε θα κάμει ξαστεριά, ε πότε θα Φρεβαρίσει, με τον Μοναδικό και Αξέχαστο Νίκο Ξυλούρη .

https://www.youtube.com/watch?v=nzSjGLAVQpY


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad