Αγώνας για τη σωτηρία σοβαρά τραυματισμένου σκύλου στον Αστακό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Φεβρουαρίου 2018

Αγώνας για τη σωτηρία σοβαρά τραυματισμένου σκύλου στον Αστακό

Ο Πάνος Μπουρδάρας μέλος της εθελοντικής Ομάδας «Ορνιθοπαρατηρητές Μεσολογγίου» και εθελοντής της Ελληνικής ορνιθολογικής Εταιρείας από την Πλαγιά, εντόπισε χθες τυχαία στον Αστακό, σε μια αυλή ένα σοβαρά τραυματισμένο σκύλο να υποφέρει και άρχισε αγώνα για τη σωτηρία του.

Στην έκκληση του για βοήθεια ανταποκρίθηκαν αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Ξηρομέρου (Αστακός) και ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Τσάρκος Βασίλειος, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως επί τόπου, παρέλαβαν το ζώο και μεταφέρθηκε στο Αγροτικό Κτηνιατρείο Αστακού, όμως λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού (βαριά τραυματισμένο στη σπονδυλική στήλη) μεταφέρθηκε στο Μεσολόγγι.

Ο Πάνος Μπουρδάρας ευχαριστεί όλους για την συμβολή, την ανταπόκριση και την στήριξη, την φιλόζωη Μαρία Γαλάνη για την βοήθεια και ευαισθησία που δείχνει για το θέμα και επισημαίνει ότι επειδή ο πολιτισμός μας αντανακλάται και στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, οι δήμοι υποχρεούνται να μεριμνούν για την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι παντού υπάρχουν και εκείνοι που νοιάζονται για τα ζώα…

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Πάνο Μπουρδάρα, τηλ: 6986289644.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad