Βράβευση του Χρόνη Νικόλαου από την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Φεβρουαρίου 2018

Βράβευση του Χρόνη Νικόλαου από την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος

- ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ "ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ" ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ! 
- ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ!! 

Σε μια όμορφη και λαμπερή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε από την ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 η βράβευση των καλύτερων Αθλητών – Προπονητών και συλλόγων για τις διακρίσεις τους στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ το έτος 2017. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Θεάτρου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης Αττικής. Την εκδήλωση συντόνισαν η Δημοσιογράφος του MEGA κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΕΤΑ και ο Δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. ΓΚΟΜΩΛΗΣ ΝΙΚΟΣ.

Αποτελεί τιμή για τον σύλλογο και την πόλη του Αστακού το ότι ανάμεσα στους βραβευθέντες και καλύτερους Αθλητές ήταν και ο Αθλητής του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος, ο οποίος ως μέλος της ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ τον Δεκέμβριο του 2017 είχε κατακτήσει το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στο Διεθνές Πρωτάθλημα “HEREYA OPEN” που διεξήχθη στην Βουλγαρία.

Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από όλους μας στον Νίκο για την επιτυχία του, και ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στους άλλους Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ.

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad