Διακρίσεις για τον Κένταυρο Αστακού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TEAKBONTO στην Χαλκίδα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Φεβρουαρίου 2018

Διακρίσεις για τον Κένταυρο Αστακού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TEAKBONTO στην Χαλκίδα

- ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΝ 22-25/2/2018 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

- 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ, 1 ΧΑΛΚΙΝΟ, 3 ΤΕΤΆΡΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ! 


Ο σύλλογος του Αστακού συμμετείχε την 22-25 Φεβρουαρίου στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Πανελληνίου συμμετοχής με 7 Αθλητές.

Τα αποτελέσματα για μια ακόμη φορά ήταν θετικά για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ αφού κατάφερε να κατακτήσει 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ με τον ΔΟΥΡΟΥΚΗ Ζώη, 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ με την ΤΟΜΠΑ Ελένη και 3 ΤΕΤΆΡΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ με τις ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα, ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα και ΧΑΡΙΖΙ Κέισυ μετά από 2 και 3 δυνατούς αγώνες. Μάλιστα οι δύο από αυτοί να χάνονται για έναν πόντο τα τελευταία δευτερόλεπτα του Αγώνα. Με τον ίδιο τρόπο ηττήθηκαν μετά από πολύ καλές εμφανίσεις οι δύο ακόμη συμμετέχοντες Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα και ο πρωτοεμφανιζόμενος ΚΑΚΚΑΒΑΣ Γενναίος. 

Σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο Άθλημα με πολύ μεγάλη συμμετοχή Αθλητών (συμμετείχαν 1400 Αθλητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδος) που ανεβάζει πολύ τον βαθμό δυσκολίας για κατάκτηση μεταλλίων, ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ για μια ακόμη φορά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Ιδιαίτερη αξία όμως έχει ότι σε κάθε πρωτάθλημα οι Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ δείχνουν ότι είναι ανεβασμένοι έχοντας διαρκώς σημαντική πρόοδο στην απόδοση τους. Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια στα παιδιά. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. 

















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad