Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Αστακιωτών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Φεβρουαρίου 2018

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Αστακιωτών

Στις 11/3 Κυριακή και από 10:00π.μ. έως 14:00μ.μ. όλοι οι ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ που μένουμε Αθήνα ψηφίζουμε για νέα αρχή, νέο ξεκίνημα, νέα πνοή, νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Αστακιωτών.

 Ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία, με πολλές πρωτοβουλίες με εντυπωσιακές εκδηλώσεις στο παρελθόν που άφησαν ιστορία. Ένας σύλλογος που για κάποιους συγκεκριμένους λόγους εδώ και κάποια χρόνια είχε τεθεί στο περιθώριο, με αποτέλεσμα ο Αστακός να γίνει και στον τομέα αυτό φτωχότερος.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων τα προηγούμενα χρόνια να προχωρήσει, δεν κατέστη δυνατόν διότι δεν υπήρξε ανταπόκριση από τους χιλιάδες φίλους -συντοπίτες- που κατοικούν στην Αθήνα. Δεν ανταποκρίθηκαν, διότι θεώρησαν ότι είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Οι παρενέργειες που δημιουργούνταν από την στασιμότητα ήταν ορατές στους πάντες. Ένας τόπος με τόσες αξιόλογες προσωπικότητες σε όλους τους τομείς της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής δεν μπορούσε να ξαναζωντανέψει έναν σύλλογο που δεν χρειάζονταν και πολλές προσπάθειες.

Με το σκεπτικό αυτό, μαζευτήκαμε κάποιοι το καλοκαίρι στον Αστακό και είπαμε να το επιχειρήσουμε. Να τον ξανά αναστήσουμε και να τον κάνουμε ΜΕΓΑΛΟ. Θεωρώ ότι τα πρώτα βήματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά και έτσι προχωράμε σε εκλογές. 

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/3 στα γραφεία της ΟΠΣΥΞ (Ομοσπονδίας) στην ΠΑΤΗΣΙΩΝ 5, να ψηφίσουμε και όχι μόνο. Η αίθουσα είναι αρκετά μεγάλη, ακόμη και για να μιλήσουμε. Η προσέλευση σας θα είναι σημαντική.

Μπορείτε να θέσετε όσοι θέλετε και υποψηφιότητα. Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα ΕΝΙΑΙΟ χωρίς χαρακτηριστικά προκαταλήψεων και αποκλεισμών. Όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή σας, τόσο πιο δυνατοί θα γίνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad