Αθλητές του Κένταυρου Αστακού σε Διασυλλογικούς αγώνες πυγμαχίας και Kick Boxing - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαρτίου 2018

Αθλητές του Κένταυρου Αστακού σε Διασυλλογικούς αγώνες πυγμαχίας και Kick Boxing

ΔΥΝΑΤΈΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ KICK BOXING ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 διεξήχθησαν στην Πλαγιά Αιτ/νίας οι Διασυλλογικοί Αγώνες ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ KICK BOXING τους οποίους διοργάνωσε ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ με μεγάλη επιτυχία.

Οι Αγώνες είχαν φιλικό χαρακτήρα χωρίς ανάδειξη νικητή και συμμετείχαν Αθλητές από συλλόγους της Δυτικής Ελλάδος και όχι μόνο. Ανάμεσα τους και οι Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ οι οποίοι αγωνίστηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιώντας δυνατές εμφανίσεις και αποσπώντας θετικά σχόλια.

Οι συμμετέχοντες Αθλητές είναι:

ΝΤΟΚΑΪ Αλέξης, ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ Ιωάννης, ΡΗΓΑΛΟΣ Ιωάννης και ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ Ανδρέας. Τους αθλητές κοουτσάρισε και καθοδήγησε λόγω απουσίας του Δασκάλου κ. Μαρίνου Γεωργίου, ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ Κύριος ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Παναγιώτης.

Θεωρούμε τιμή για τον σύλλογο μας την ευγενική πρόταση του συγκεκριμένου Δασκάλου, ο οποίος διετέλεσε ένας από τους καλύτερους πυγμάχους της Ελλάδος, και για δέκα χρόνια Πρωταθλητής και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας. Μέσω της ανακοίνωσης, θα θέλαμε σαν ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα. Επίσης ευχαριστούμε τον ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ για την φιλοξενία και την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης.

Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και στο KICK BOXING συμμετέχοντας συχνά σε διάφορες διοργανώσεις.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. 





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad