Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βάρνακα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Μαρτίου 2018

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βάρνακα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βάρνακα σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λευκάδος. Η αιμοδοσία διεξήχθη σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα, η οποία είχε διαμορφωθεί κατάλληλα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους σε αυτή τη 2η αιμοδοσία. Επίσης, ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λευκάδος για την άψογη συνεργασία, καθώς και τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα, κ. Στέλλα Παπουτσή, για την παραχώρηση της αίθουσας. 

Η αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία της. Οι καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας για αίμα είναι μεγάλες και υπερβαίνουν τη μέχρι τώρα προσφορά. Δέκα λεπτά από το χρόνο μας μπορεί να σώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad