Πήγε... Μέγαρο ο Ερωτόκριτος Γαλούνης (χωρίς μουστάκι); - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαρτίου 2018

Πήγε... Μέγαρο ο Ερωτόκριτος Γαλούνης (χωρίς μουστάκι);

Φίλοι και φίλες δεν γίνονται αυτά. Μπορεί εσείς μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό να μείνατε στον Φώτη Κουβέλη (που έφερε και γούρι, ήδη δυο στρατιωτικοί μας έφτασαν μέχρι την Αδριανούπολη…) ή μπορεί να μείνατε στο ότι για πρώτη φορά δεν δόθηκε όρκος, όχι θρησκευτικός αλλά ούτε πολιτικός (κάτι σαν… δέσμευση ή… υπόσχεση ήταν).

Όμως κοιτάξτε τι θα χάναμε άπαντες αν δεν υπήρχε ο φακός του iefimerida.gr αψευδής μάρτυρας! Αφήστε στην άκρη την κορμοστασιά του κυρ Φώτη, μην ασχολείστε. Κοιτάξτε τον κύριο στον κόκκινο κύκλο. Είναι; Δεν είναι; Το μόνο βέβαιο είναι πως πρόκειται για κλώνο του Ερωτόκριτου Γαλούνη χωρίς το μουστάκι!

Όπως βέβαιο είναι ότι θα μάθουμε -πού θα πάει;- τι δουλειά είχε εκεί. Ξύρισε το μουστάκι ή πρόκειται για κατασκοπικό μακιγιάζ; Με τέτοια ομοιότητα, θα μου πεις, τι σημασία έχει;..



Αυτό δεν πρόκειται να το αφήσουμε να περάσει έτσι.

ο (υ)περαστικός
(σε τρολιά, φυσικά)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad