Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου διαθέτει πλέον δική της ιστοσελίδα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Σεπτεμβρίου 2018

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου διαθέτει πλέον δική της ιστοσελίδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ διαθέτει πλέον δική της ιστοσελίδα, την οποία μπορείτε να αναζητήσετε στην δ/νση: http://kedix.gr/ (Κ.Ε.ΔΗ.Ξ. –Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου).

Η ηλεκτρονική σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να υπάρξει άμεση και πρωτογενής πληροφόρηση για θέματα που αφορούν την Κοινωφελή, εσάς τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής μας. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή επικοινωνία μαζί σας, ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα ιδρυτικά και διοικητικά της επιχείρησης, λ.χ. κανονισμούς λειτουργίας Κοινωφελούς, ΚΔΑΠ, Γυμναστηρίου, το ΦΕΚ ίδρυσης της Κοινωφελούς και το Διοικητικό της Συμβούλιο.

Επίσης, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις δομές και χρήσιμα έντυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά περίπτωση. Υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα ΚΔΑΠ Αστακού-Φυτειών-Κανδήλας, για το Βοήθεια στο Σπίτι Αστακού-Φυτειών, για το Γυμναστήριο Παπαδάτου και για Κοινωφελή προγράμματα ΟΑΕΔ-Προγράμματα στήριξης υπερήλικων Αλυζίας.

Επιπλέον, περιλαμβάνει στήλη με τις δράσεις της Κοινωφελούς (παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού, κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης, περιβάλλοντος) αλλά και ειδική στήλη για τουριστική προβολή της περιοχής μας και της Κοινωφελούς. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, να προτείνετε δράσεις και να συμμετέχετε και εσείς.

Ακόμη, υπάρχει στήλη με ανακοινώσεις που αφορούν τις προσκλήσεις των Διοικητικών Συμβουλίων, τα οποία είναι ανοιχτά και όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει και να λάβει σχετική ενημέρωση για θέματα που τον αφορούν ή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην ίδια στήλη θα βρείτε και ανακοινώσεις προκηρύξεων ή διαγωνισμών αλλά και προσκλήσεις για παροχή προσφορών για τις προμήθεις-υπηρεσίες που υλοποιούμε.

Στην επόμενη στήλη είναι τα δελτία τύπου που θα βγάζει κατά καιρούς η Κοινωφελής και η τελευταία στήλη αφορά την άμεση επικοινωνία μαζί μας. Στο χάρτη θα βρείτε την τοποθεσία της επιχείρησης, το τηλ της, το φαξ, το μειλ, ενώ μπορείτε να στείλετε άμεσα μήνυμα, στο οποίο θα σας απαντήσουμε.

Να ενημερώσουμε επίσης πως στις σελίδες των ΚΔΑΠ υπάρχει λινκ που οδηγεί στις σχετικές σελίδες τους στο facebook ενώ ανάλογα λινκ υπάρχουν και για σελίδες που αφορούν την επιχείρηση ή συνδέονται άμεσα μ’ αυτή. Τέτοια λινκ είναι η σελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι και ΚΔΑΠ, η σελίδα του ΟΑΕΔ όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τα Κοινωφελή προγράμματα και γενικότερα, η σελίδα του Δήμου Ξηρομέρου και τέλος η σελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου αναρτώνται όλες οι αποφάσεις, τα χρηματικά εντάλματα κλπ που αφορούν την Κοινωφελή Επιχείρηση.


Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad