Παναγιώτης Στάϊκος: Τελικά θέλει καθάρισμα το ποτάμι Καραϊσκάκη - Αστακός ναι ή όχι; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Σεπτεμβρίου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Τελικά θέλει καθάρισμα το ποτάμι Καραϊσκάκη - Αστακός ναι ή όχι;

Τελικά θέλει καθάρισμα το ποτάμι Καραϊσκάκη-Αστακός ναι ή όχι;


Γιατί αν ήθελε καθάρισμα τον Απρίλιο, που η Δημοτική Αρχή πήρε μια απόφαση να το καθαρίσει με το ποσόν των 24.800 ευρώ με απ ‘ ευθείας ανάθεση ως κατεπείγον, πράγμα το οποίο ήταν παράνομο, είχε μπροστά της όλο τον χρόνο να το Δημοπρατούσε και να ωφελείτο ο Δήμος από την έκπτωση της Δημοπρασίας, που στα χωματουργικά έργα συνήθως είναι μεγάλη!!!

Γιατί μην κάνει καμιά θεομηνία και πλημμυρίσει το ποτάμι, γιατί τότε την ευθύνη δεν θα την έχει ο Στάικος (πονηρός ο βλάχος), αλλά κάποιοι άλλοι!!!!

Γι αυτό ότι έχετε, να το κάνετε, γρηγορείτε, γιατί ο Χειμώνας είναι προ των πυλών .!!!!

 
Και κάποια παιδάκια ας αφήσουν και λίγη λάσπη στο ποτάμι, για να βρει ο εργολάβος και τίποτα να καθαρίσει και ας σταματήσουν το πέταγμα της λάσπης προς τον Στάικο, γιατί τους πήραμε χαμπάρι, ότι λένε σε κανά δυο μήνες, θα την κάνει γυριστή ο Στάικος, αφού τα κονομήσει και δεν θα κατέβει στις εκλογές (εδώ στην πιάτσα ζούμε και εμείς και η πιάτσα κελαηδεί εύκολα!!!

Παιδάκια μόνο αν με πάρει ο καλός θεούλης θα γλυτώσετε από τον Στάικο, αφού πριν από (5) χρόνια μου κόψανε το μισό πνευμόνι και το πετάξανε στην γάτα και ήμουν και για καμιά 10ριά ώρες στον άλλο κόσμο και τώρα που έγινα και «τιτάνιος», αφού πέρυσι μου βάλανε και (8) οχτώ καρφιά από Τιτάνιο και δυο λάμες με την σπονδυλοδεσία του Μπουράμα, δεν γλυτώνετε εύκολα από εμένα, αφού σκοπεύω να ζήσω για άλλα καμιά 35ριά χρόνια χα χα χα!!!! Έτσι λοιπόν ρώτησε ένας Χωρικός κάποιον ……. καλά μωρέ …… για 100 χιλιάρικα κατέβασες τα παντελόνια και εκείνος μάγκας, ετοιμόλογος και ευφυής (δεν κουνάει την ουρά του όμως για Δήμαρχος, όπως κάποιοι άλλοι) του απαντάει: Να δεις φίλε, πως ήταν τα παντελόνια, όταν τα ανέβασα!!!!

Έτσι η πιάτσα τα ξέρει όλα και ας νομίζουν κάποιοι, ότι οι πιάτσα τους θεωρεί άφθαρτους, αυτή ξέρει πολύ καλά ποιος πήρε 100 με ουρά ποιος 80 με ουρά ποιος 50 με ουρά ποιος 20 και ποιος 10, γιατί με τα ψιλά δεν ασχολείται η πιάτσα και όσο πλησιάζει η καταιγίδα, γιατί η πιάτσα τις εκλογές τις παρομοιάζει με καταιγίδα, που όσο έρχεται ο Μάης με βήμα ταχύ θα γίνεται πιο σαφής: Στενεύουν τα περάσματα λοιπόν και ας το αφιερώσουμε σε όσους το παίζουν άφθαρτοι, ενώ δεν είναι!!!!

Ο Τυμβωρύχος - Δημήτρης Μητροπάνος

Παναγιώτης Στάικος με την ίδια ορμή μέχρι τον Μάη, ο οποίος έρχεται με βήμα ταχύ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad