Τέλος εποχής για το MEGA - Θα πέσει μαύρο την Κυριακή 28 Οκτωβρίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Οκτωβρίου 2018

Τέλος εποχής για το MEGA - Θα πέσει μαύρο την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

- Τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28 Οκτωβρίου θα πέσει το μαύρο στο Mega
- Η επίσημη ανακοίνωση της Digea
- Μια MEGA-λη ιστορία που φτάνει στο οριστικό της τέλος


Τέλος εποχής για το MEGA! Μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλε την απόφαση στη DIGEA η οποία σήμερα ενημέρωσε επίσημα την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ότι θα διακόψει το σήμα της και με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι

«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Σε λίγες ώρες λοιπόν στο MEGA θα πέσει «μαύρο» βάζοντας οριστικά τέλος στον πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας που λειτούργησε με άδεια από το μεσημέρι της 20ης Νοεμβρίου 1989.

Mega: Από την «χρυσή εποχή» στο «μαύρο»

Mega. Μια λέξη συνυφασμένη με το «μεγάλο κανάλι». Τον τηλεοπτικό σταθμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας των ελληνικών media. Για την ακρίβεια τον σταθμό που αποτελεί μόνο του ένα κεφάλαιο αυτή της ιστορίας. Ήταν ο πρώτος ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας. Ξεκίνησε να εκπέμπει στις 20 Νοεμβρίου του 1989. Στα χρόνια μέχρι τις περιπέτειες που φέρνουν τελικά το τέλος, το κανάλι έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο της ελληνικής τηλεόρασης.

Από την αρχή έκανε το… μπαμ και για πολλά χρόνια βρίσκονταν στην κορυφή της τηλεθέασης και της προτίμησης των τηλεθεατών. Και μάλιστα με διαφορά.

Ο σταθμός ξεκίνησε ως ιδιοκτησία της Τηλέτυπος Α.Ε. Συστάθηκε στις 10 Μαΐου του 1989 με την επωνυμία Τηλέτυπος Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων και είχε τον διακριτικό τίτλο ΜΕΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ (MEGA CHANNEL) ως τηλεοπτικό δίκτυο πέντε εκδοτών (σ.σ. Μπόμπολας, Λαμπράκης, Τεγόπουλος, Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος).

πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad