Παναγιώτης Στάϊκος: Καλά είναι τα χρώματα και τα αρώματα, αλλά η μόνιμη επωδός συνεχίζεται! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Νοεμβρίου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Καλά είναι τα χρώματα και τα αρώματα, αλλά η μόνιμη επωδός συνεχίζεται!

Καλά είναι τα χρώματα και τα αρώματα, αλλά η μόνιμη επωδός συνεχίζεται!!!

Καλά είναι τα χρώματα και τα αρώματα, για να καλυφτεί η μούχλα, που άφησε πίσω του ο ανίκανος πρώην Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αστακού, του οποίου είχα ζητήσει την αντικατάσταση, που με τα δυνατά μέσα τα οποία είχε, έγινε μετάθεση για το Αγρίνιο δίπλα στο σπίτι του, δηλαδή τον επιβραβεύσαμε κιόλας για την ανικανότητα του και μπράβο τους εθελοντές και στους δωρητές-προμηθευτές, αλλά η μόνιμη επωδός συνεχίζεται!!!

Έτσι τη περασμένη Δευτέρα το πρωί στις 8:45 με πήραν να πάω στην Χρυσοβίτσα, από όπου και η φωτογραφία, γιατί ένας ασθενής με βαριά καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια είχε έντονη δύσπνοια και αφού κάλεσαν στο Κέντρο Υγείας, από εκεί τους είπαν, ότι δεν έχουμε οδηγό, ο οποίος θα έρθει μετά τις 3:00 το μεσημέρι.

Εγώ άφησα το Ιατρείο μου και πήγα αμέσως και ο ασθενής πήγε στο Νοσοκομείο, όπως ορίζει ο όρκος του Ιπποκράτη!!!

Για το θέμα, αυτό έγινα πολλές φορές κακός, με αποτέλεσμα να προπηλακιστώ λεκτικά και σωματικά από κάποιους «γιατρούς» ή να δεχθώ με κάποια ανόητα σχόλια - επιθέσεις, ότι το κάνω για να απαξιώσω το Κ.Υ. (το Κ.Υ απαξιώνεται μόνο του, όταν δεν μπορεί, να παρέχει στους πολίτες τα αυτονόητα) , το κάνω από ανταγωνισμό και άλλα ανόητα, ενώ εμένα με συμφέρει σε προσωπικό επίπεδο, να λειτουργεί με ελλείψεις και δεν έχω πάρει χρήματα ποτέ όταν πήγα με το δικό μου αυτοκίνητο και τους διακόμισα ή στο Κ.Υ. ή στα Νοσοκομεία, αλλά δεν σκοπεύω να σταματήσω, μέχρι να σταματήσει η επωδός δεν έχουμε οδηγό, γι ‘ αυτό έχω δεσμευτεί πως μεταξύ των οχημάτων, που θα προμηθευτούμε για τον Δήμο, θα είναι και το Δημοτικό Ασθενοφόρο.


Παναγιώτης Στάικος 
Ιατρός 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad