Δήλωση υποψηφιότητας Βαγγέλη Παπαϊωάννου για το αξίωμα του Προέδρου της κοινότητας Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Νοεμβρίου 2018

Δήλωση υποψηφιότητας Βαγγέλη Παπαϊωάννου για το αξίωμα του Προέδρου της κοινότητας Αστακού

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες!

Ενόψει εκλογών θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου, να διεκδικήσω την Προεδρία της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, επικεφαλής ψηφοδελτίου νέων -κυρίως- και αξιόλογων ανθρώπων. 

Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε συνέχεια τα ίδια πρόσωπα να πρωταγωνιστούν στον Δήμο χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, κι εμείς οι νέοι να παραμένουμε απαθείς και αμέτοχοι.

Όλοι βλέπουμε ότι ο τόπος μας υποβαθμίζεται μέρα με την ημέρα. Και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αξιόλογοι εκλεγμένοι στη Τ.Α, εντούτοις φαίνεται ότι η φωνή τους δεν ακούγεται, αλλά πνίγεται από αυτούς που αδιαφορούν για τον τόπο και υπηρετούν προσωπικά συμφέροντα ή συμφέροντα "ημετέρων". Γι ' αυτό και εμείς, κάποιοι νέοι-κυρίως άνθρωποι αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα κοινά και με την δική σας ψήφο να κάνουμε την προσπάθειά μας, ώστε να γίνουν ορισμένα πράγματα, που θα οδηγήσουν την πόλη μας σε μια ομαλή πορεία ανάπτυξης και ποιότητας ζωής.

Γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά του Δήμου δεν είναι καθόλου καλά, ενώ θα μπορούσαν να είναι με καλύτερη διαχείριση. Εμείς πάντως έχουμε στο πρόγραμμά μας κάποια έργα, που θα απαιτήσουμε και θα αγωνιστούμε να γίνουν όπως:

1. Μαρίνα στον κόκκινο μόλο, με πλήρη ασφάλεια για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.
2. Ανάπλαση των παραλιών.
3. Παρεμβάσεις για το θέμα της ύδρευσης για να έχει η πόλη καθημερινά αδιάκοπα άφθονο και υγιεινό για πόση νερό.
4. Ασφαλείς δρόμους και όχι λακκουβόδρομους. 
5. Γενικά η καθημερινότητα του πολίτη να γίνει καλύτερη σε θέματα καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων, πρασίνου, νεκροταφείων, αλλά και αθλητισμού και πολιτισμού.
6. Για την λειτουργία του βιολογικού και των σφαγείων.
7. Για την οδική σύνδεση του Αστακού με την Ιόνια οδό. 
8. Για την στήριξη του πρωτογενή τομέα και του τουρισμού. 
9. Για την στήριξη επενδύσεων στον τόπο μας που θα σέβονται το περιβάλλον και τα οικοσυστήματα. 

Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Αστακός, θα είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι αν πετύχουμε τα πάρα πάνω. Αν δεν βρούμε ανταπόκριση από την Κεντρική Δημοτική Αρχή και δεν γίνουν τα περισσότερα από αυτά, δεν θα περιμένουμε την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου για να καταθέτουμε στεφάνια σαν Τοπικοί Άρχοντες, αλλά θα έχουμε ήδη πάει σπίτια μας. 


Με τιμή
Για την Νέα Πυγμή 
Βαγγέλης Παπαϊωάννου

(Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6971785165)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad