Νέο κύμα κακοκαιρίας: Βροχές, ισχυρές καταιγίδες και χιόνια το επόμενο 24ωρο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Ιανουαρίου 2019

Νέο κύμα κακοκαιρίας: Βροχές, ισχυρές καταιγίδες και χιόνια το επόμενο 24ωρο


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα αύριο Πέμπτη 31 Ιανουαρίου. Τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά, στα δυτικά τις πρωινές ώρες, πρόσκαιρα στην Κρήτη και τις Κυκλάδες από το μεσημέρι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά, τα ορεινά της Κρήτης και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Άνεμοι: στα δυτικά από δυτικές κατευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση το βράδυ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση. στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες και τις νυχτερινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad