Απάντηση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Λιβάνη στην καταγγελία του κ. Παπαρίζου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Ιανουαρίου 2019

Απάντηση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Λιβάνη στην καταγγελία του κ. Παπαρίζου

  
Ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Λιβάνης Θεόδωρος απαντά στην καταγγελία (δείτε ΕΔΩ) του κ. Παπαρίζου Λεωνίδα που μίλησε για εικόνες τριτοκοσμικής χώρας των χωματόδρομων που βρίσκονται λίγα μόλις μέτρα από το Δημαρχείο Ξηρομέρου στον Αστακό. 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Κ. ΛΙΒΑΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.

Μετά την επικείμενη ολοκλήρωση της κατασκευής του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, ζωτικής σημασίας έργο για τον Αστακό, καθώς και την αναμενόμενη αποκατάσταση των αστοχιών του αποχετευτικού δικτύου Αστακού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο επόμενος στόχος της Δημοτικής Αρχής, όπως έχει δεσμευθεί, είναι η αποκατάσταση της εσωτερικής οδοποιίας της πόλης του Αστακού. Το νέο αυτό έργο θα έρθει να καλύψει τα προβλήματα που ενδεχομένως θα προκύψουν από τα προαναφερόμενα έργα αλλά θα λύσει και ένα μεγάλο, χρόνιο πρόβλημα της πόλης μας.

Η Δημοτική Αρχή, γνωρίζοντας τις ανάγκες του τόπου, και προκειμένου να πραγματοποιηθεί έγκαιρα ο αναφερόμενος στόχος, ζήτησε και συντάχθηκε η υπ’ αριθμ. 20/2018 μελέτη της Δ.Τ.Υ. του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000€ με ΦΠΑ. Ο στόχος είναι το μεγάλο αυτό έργο να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και να δημοπρατηθεί άμεσα χωρίς καθυστερήσεις, όπως ρητά αναφέραμε στον κ. Παπαρίζο Λεωνίδα με το υπ’ αριθμ. 4697/09-07-2018 έγγραφό μας, χωρίς καμία πρόθεση σκόπιμης και ανέντιμης επικοινωνιακής παραπληροφόρησης και παραπλάνησης των δημοτών μας.

H χρονική στιγμή αναφοράς στο συγκεκριμένο πρόβλημα είναι τουλάχιστον ύποπτη και μπορεί να χαρακτηριστεί κακοπροαίρετη όταν η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει στρατηγικά ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις δημοπράτησης του έργου και κάνει εντατικές προσπάθειες σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο να εξασφαλιστεί το προϋπολογισθέν ποσό από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, που θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα και θα καταστήσει τον Αστακό, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έργα που εκτελούνται, μια σύγχρονη πόλη που θα είναι λειτουργική για τους δημότες της και ελκυστική για τους τουρίστες. 


 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad