Με μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των Αγροτικών Συλλόγων Αιτ/νίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιανουαρίου 2019

Με μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των Αγροτικών Συλλόγων Αιτ/νίας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΑΙΤ/ΝΙΑΣ 

Με μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε η Διευρυμένη Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αγγελόκαστρο όπου παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες από τις Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας - Άρτας - Κέρκυρας - Πελοποννήσου καθώς και Αγροτικοί Σύλλογοι Αιγίου, Αχαΐας. Από την πλευρά της Πανελλαδικής Επιτροπής παρευρέθηκε ο Ρίζος Μαρούδας Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ν. Λάρισας.

Εκφράστηκε προβληματισμός για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, την καταγεγραμμένη απώλεια εισοδήματος κατά 4.9% για το 2018, το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής σε πετρέλαιο, ρεύμα και εφόδια, τις ανοιχτές και χαμηλές τιμές που δίνουν βιομηχανίες γάλατος, έμποροι κυρίως σε βαμβάκι και γάλα, το αίσχος με τον ΕΛΓΑ που είτε δεν αποζημιώνει με διάφορες προφάσεις τις ζημιές στην παραγωγή είτε δίνει ψίχουλα για αποζημιώσεις και αυτά με ένα χρόνο καθυστέρηση.

Εκφράστηκε όμως πάνω από όλα αγωνιστική διάθεση για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσης που προβάλλουμε, να ανακόψουμε τα χειρότερα μέτρα της κυβέρνησης, η συμφωνία με την απόφαση-κατεύθυνση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για μαζικά και μαχητικά δυναμικά μπλόκα σε όλη την χώρα.Καλούμε όλους τους Αγρότες και κτηνοτρόφους σε Αιτωλοακαρνάνικο ξεσηκωμό

Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 στο Κόμβο Στο Χαλίκι «Είσοδος Ιόνιας Οδού»

Προ συγκεντρώσεις με τρακτέρ θα υπάρχουν στην Συκιά Μακρυνείας 11.00-
Αγγελόκαστρο ώρα 11.00.

Ταυτόχρονα με αιχμή τα οξυμένα προβλήματα της κτηνοτροφίας την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο συλλαλητήριο στον κόμβο της Αμφιλοχίας ώρα 11.30. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad