Νώντας Νικάκης: Tοποθετήθηκε φωτισμός στους ανισόπεδους κόμβους του τμήματος Άκτιο-Βόνιτσα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιανουαρίου 2019

Νώντας Νικάκης: Tοποθετήθηκε φωτισμός στους ανισόπεδους κόμβους του τμήματος Άκτιο-Βόνιτσα

Το τμήμα Άκτιο– Βόνιτσα (15χλμ) του αυτοκινητόδρομου της Αμβρακίας Οδού, στα 50 έργα που θα ολοκληρωθούν το 2019

Τα προβλήματα ξεπεράστηκαν στο τμήμα Άκτιο – Βόνιτσα και ήδη τοποθετήθηκε φωτισμός στους ανισόπεδους κόμβους (στη φώτο ο Κόμβος Βόνιτσας προς Λευκάδα φωτισμένος)

Ο π. Λυκειάρχης απο τη Βόνιτσα ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ μας ενημερώνει:
Όλο και πιο κοντά ερχόμαστε στη λειτουργία στο τμήμα Άκτιο–Βόνιτσα (15χλμ) του αυτοκινητόδρομου της Αμβρακίας Οδού.

Ο αυτοκινητόδρομος (15χλμ) που ξεκινά μετά την Υποθαλάσσια Αρτηρία Ακτίου-Πρέβεζας και καταλήγει στην Βόνιτσα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι ολοκληρωμένος.

Το μοναδικό «αγκάθι» που υπήρχε και καθυστερούσε την παράδοση και που ήταν ο φωτισμός στους κόμβους τελικά ξεπεράστηκε. Ήδη με πυρετώδεις ρυθμούς έγιναν οι εργασίες τοποθετήθηκε φωτισμός και στους τρεις ανισόπεδους κόμβους και ο αυτοκινητόδρομος είναι πανέτοιμος.

Ας ελπίσουμε το πρώτο τμήμα του αυτοκινητόδρομου να δοθεί σύντομα στη κυκλοφορία κάτι που θα κάνει τις μετακινήσεις των κατοίκων της περιοχής και των επισκεπτών της πιο ασφαλείς και πιο σύντομες χρονικά και να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον υφιστάμενο δρόμο καρμανιόλα, όπου σχεδόν καθημερινά γίνονται τροχαία ατυχήματα......
ΦΩΤΟ: Σταύρος Πάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad