«Ο Βιολογικός των σφαγείων θα έχει εκτελεστεί και θα εκτελεστεί» δεσμευόταν το 2015 ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γαλούνης (βίντεο) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Φεβρουαρίου 2019

«Ο Βιολογικός των σφαγείων θα έχει εκτελεστεί και θα εκτελεστεί» δεσμευόταν το 2015 ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γαλούνης (βίντεο)


Με αφορμή την πολύ δυσάρεστη εξέλιξη της μη ένταξης για χρηματοδότηση του βιολογικού των σφαγείων Αστακού στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, για την οποία σας ενημερώσαμε προσφάτως, σας θυμίζουμε ότι το 2015, η δημοτική αρχή είχε εγγράψει για το συγκεκριμένο έργο στον Προϋπολογισμό 300.000 € (το ίδιο γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια).

«Έχουμε τα χρήματα, είναι εξασφαλισμένα, είναι δικά μας από την ΣΑΤΑ και ως τα Χριστούγεννα ο Βιολογικός των σφαγείων θα έχει εκτελεστεί και θα εκτελεστεί», δεσμευόταν ο κ. Δήμαρχος τον Φεβρουάριο του 2015, στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του στο έγκυρο ενημερωτικό portal My Agrinio, στη δημοσιογράφο κ. Δήμητρα Λαοπόδη.

Τι έγινε με αυτά τα χρήματα, που ήταν εξασφαλισμένα και δικά μας από ΣΑΤΑ και πια δεν υπάρχουν, δεν ξέρουμε. Σίγουρα θα δεσμεύτηκαν για να κατευθυνθούν σε άλλες δράσεις του Δήμου και γι αυτό προσπαθούμε να χρηματοδοτήσουμε το έργο από άλλες πηγές.

Επίσης η δέσμευση για άμεση ολοκλήρωση και λειτουργία των σφαγείων του Αστακού, περιεχόταν και στο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ», όπου αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Άμεση ολοκλήρωση και λειτουργία των σφαγείων του Αστακού.»

Τμήμα από την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του κ. Δημάρχου, στο έγκυρο ενημερωτικό portal My Agrinio, στη δημοσιογράφο κ. Δήμητρα Λαοπόδη, τον Φεβρουάριο του 2015...Ήδη η πολύχρονη απραξία από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η υποδομή των σφαγείων (9 χρόνια περίπου), έχει αρχίζει να φθείρει τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό τους αλλά και τα δομικά τους στοιχεία.

Με όλη αυτή την καθυστέρηση των περίπου εννιά χρόνων, πιθανόν να έχουμε το τραγελαφικό γεγονός ο Δήμος Ξηρομέρου, να έρθει στην δυσάρεστη θέση να διαπιστώσει την αναγκαιότητα επισκευής των καινούργιων σφαγείων!!!

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad