Συνδυασμός "Ξηρόμερο - Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα" : Μεγαλοπρεπές ψέμα ο βιολογικός των σφαγείων Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Φεβρουαρίου 2019

Συνδυασμός "Ξηρόμερο - Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα" : Μεγαλοπρεπές ψέμα ο βιολογικός των σφαγείων Αστακού


Ακόμη περιμένουμε τον Δήμαρχο να δημοπρατήσει τον βιολογικό των σφαγείων Αστακού. Προχειρότητα, λάθη, κακός προγραμματισμός και στο τέλος εμπαιγμός.


Αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και με λύπη και απογοήτευση συνάμα, πληροφορηθήκαμε ότι δυστυχώς δεν χρηματοδοτείται από το «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», ο βιολογικός των σφαγείων του Αστακού, γιατί δεν εμπίπτει στο στόχο και στο πεδίο δράσεων της συγκεκριμένης πρόσκλησης του «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Ένα λοιπόν αναπτυξιακό έργο εννιά χρόνια στο περίμενε, απαξιώνεται μέρα με την μέρα. Ένα έργο που προεκλογικά η δημοτική αρχή μας έλεγε ότι μόλις εκλεγεί θα το ολοκληρώσει και θα το λειτουργήσει άμεσα κατακεραυνώνοντας τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που δεν το προχωρούσαν και τις αποκαλούσε ανίκανες και πλήθος άλλων κοσμητικών επιθέτων.

Ένα έργο, που σε τηλεοπτικό μονόλογο του Δημάρχου τον Φεβρουάριο του 2015, στην συνέντευξη στο site My Agrinio στη δημοσιογράφο κα Λαοπόδη Δήμητρα, δημοπρατήθηκε σε βιντεοσκόπηση, μιας και είχαμε εξασφαλισμένα δικά μας 300 χιλιάδες ευρώ από ΣΑΤΑ όπως με στόμφο και αποφασιστικότητα μας είπε ο Δήμαρχος, αλλά αργότερα το ξανασκεφτήκαμε και κρίναμε ότι τα χρήματα αλλού θα έπιαναν τόπο καλύτερα.

Προχειρότητα, λάθη, κακός προγραμματισμός και στο τέλος εμπαιγμός.

https://youtu.be/bFHg11br_Yc

Άλλη μία δέσμευση της δημοτικής αρχής
που αποδείχτηκε μεγαλοπρεπές ψέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad