Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ξηρόμερο. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα» Γιάννης Τριανταφυλλάκης καταδικάζει την επίθεση στον Λευτέρη Μάντζαρη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Φεβρουαρίου 2019

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ξηρόμερο. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα» Γιάννης Τριανταφυλλάκης καταδικάζει την επίθεση στον Λευτέρη Μάντζαρη


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ξηρόμερο. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα» κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης καταδικάζει, μέσω του προφίλ του στο Facebook, την προσωπική επίθεση στον Λευτέρη Μάντζαρη από τον πρώην αντιδήμαρχο Ξηρομέρου και δημοτικό σύμβουλο κ. Απόστολο Πανταζή (δείτε εδώ).

Συγκεκριμένα γράφει στο προφίλ του στο Facebook:

«Καταδικάζω απερίφραστα την απαράδεκτη προσωπική επίθεση στον κ. Λευτέρη Μάντζαρη. Τέτοιες ενέργειες αμαυρώνουν τον πολιτικό μας πολιτισμό και δεν έχουν θέση στην δημοκρατική ιστορία του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad