Εκτροπή νταλίκας στο δρόμο - παράκαμψη της Παλαίρου προς Λευκάδα (φώτο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Φεβρουαρίου 2019

Εκτροπή νταλίκας στο δρόμο - παράκαμψη της Παλαίρου προς Λευκάδα (φώτο)


Σήμερα πρωϊνές ώρες το βαρύ όχημα (νταλίκα) που κινούνταν στο δρόμο-παράκαμψη της Παλαίρου προς Λευκάδα- Άκτιο, εκτράπηκε της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Έντονη είναι η διαμαρτυρία αναγνώστη μας, για την επικινδυνότητα του δρόμου, μας έστειλε φώτο και μας γράφει:

"Σας στέλνω πρωινές φώτο από ατύχημα φορτηγού μεταφορών στον δρόμο που περνάει την Λίμνη Βουλκαριά και συνδέει τους επαρχιακούς δρόμους Πάλαιρο, Βόνιτσα και Βόνιτσα-Άγιο Νικόλαο!

Ο δρόμος αν και ασφαλτοστρώθηκε σε ορισμένα κομμάτια του από την εταιρεία που ανέλαβε την μεταφορά των ανεμογεννητριών από Άκτιο στο Περγαντί, συνεχίζει να παραμένει επικίνδυνος, λόγω της στενότητάς του, των καθιζήσεων της ασφάλτου, των στροφών χωρίς καλή οπτική επαφή, που καθιστά την διέλευση των αυτοκινήτων άκρως επικίνδυνη! Εκτός αυτών τα φορτηγά όλων των κατηγοριών που περνούν διότι τους συμφέρει δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κίνηση των Ι.Χ. 


Κάποια εύλογα ερωτήματα:

-Ποιος είναι υπεύθυνος για την συντήρηση της οδοποιίας;
-Έχει γίνει ποτέ κάποια συζήτηση σε δημοτικό η περιφερειακό συμβούλιο ανεξάρτητα με τις παρούσες αρχές;
-Ποιος ο ρόλος του δρόμου;
-Επιτρέπεται να περνούν βαρέα οχήματα και λεωφορεία;

Ο δρόμος αυτός έχει μεγάλη σημασία καθώς παρακάμπτει ένα εξίσου δύσκολο, ασυντήρητο και επικίνδυνο κομμάτι δρόμου αυτό της Παλαίρου-Βόνιτσας για να καταλήξει κάποιος στην Λευκάδα, στο Άκτιο, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, ερχόμενος από Αστακό, Μύτικα, Πάλαιρο και με μεγάλο αριθμό φορτηγών λόγω των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις προαναφερθείσες περιοχές. Μήπως θα πρέπει να τεθεί ως θέμα σε κάποιο συμβούλιο, να ακουστούν οι απόψεις και σε περίπτωση νομιμοποίησης ή μη να ενταχθεί σε κάποια μελέτη για χρηματοδότηση… Δεν πάει άλλο…"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad