Μεθυσμένος οδηγούσε στην Εθνική Οδό στο αντίθετο ρεύμα! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Φεβρουαρίου 2019

Μεθυσμένος οδηγούσε στην Εθνική Οδό στο αντίθετο ρεύμα!


Πανικό στους οδηγούς προκάλεσε 67χρονος στην Λαμία που οδηγούσε επί 15 ολόκληρα χλμ.  ανάποδα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Ευτυχώς, από καθαρή τύχη δεν προκάλεσε τροχαίο, αφού διασταυρώθηκε με αρκετά οχήματα που κινούνταν με πολλά χιλιόμετρα προς Αθήνα και τον απέφυγαν κάνοντας δεξιά.

Έντρομοι οι οδηγοί που ήρθαν αντιμέτωποι με το εν λόγω αυτοκίνητο, έπαιρναν τηλέφωνο στο «100» που έστειλε αμέσως δυνάμεις του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων για να το εντοπίσουν.

Ο μεθυσμένος οδηγός πήγαινε ανάποδα στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και όπως υποστήριξε δεν μπόρεσε λόγω κίνησης, να γυρίσει στον κόμβο του Μώλου. Συνέχισε έτσι ακάθεκτος μέχρι τα διόδια Αγία Τριάδας όπου και τον σταμάτησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad