Ουρές μέσα στο κρύο για το βιβλίο του «Ντάνου» - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Ουρές μέσα στο κρύο για το βιβλίο του «Ντάνου»


Πολλοί ήταν εκείνοι που αψηφώντας το κρύο, σχημάτισαν ουρές έξω από το βιβλιοπωλείο της Εκδοτικής Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια υπογραφή του Γιώργου Αγγελόπουλου, στο πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα...

«Ελπίζω να σας αρέσει» είχε δηλώσει μέσω Instagram o Γιώργος Αγγελόπουλος για το βιβλίο του με τίτλο «Ντάνος». Και το περασμένο Σάββατο πολλοί ήταν εκείνοι που αψηφώντας το κρύο, σχημάτισαν ουρές έξω από το βιβλιοπωλείο της Εκδοτικής Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια υπογραφή του Γιώργου Αγγελόπουλου, στο πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα.

Στο πρώτο πολυσυζητημένο βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου, περιλαμβάνει προσωπικές εμπειρίες, βιώματα και τα σημαντικά γεγονότα της ζωής του τηλεοπτικού «Ντάνου» που οι τηλεθεατές γνώρισαν μέσα από το παιχνίδι «Survivor» και παρακολουθούν στην τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ».

Στο βιβλίο «Ντάνος» ο δημοφιλής τηλεστάρ μιλά επίσης για τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τα μαθήματα που πήρε, αλλά και για άγνωστες πτυχές του εαυτού του, που δεν γνωρίζουν ούτε τα κοντινά του άτομα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες, μάλλον δίνουν και μια πρώτη εικόνα για τις πωλήσεις του βιβλίου το οποίο θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 28 Φεβρουαρίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad