Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Μαρτίου 2019

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών αισθάνεται την μεγάλη υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην πετυχημένη εκδρομή που διοργάνωσε στον Αστακό για το τριήμερο της Αποκριάς.

Ξεκινώντας ευχαριστούμε (για μια ακόμη φορά) όλους όσους μας τίμησαν με την συμμετοχή τους. Ήταν η δεύτερη διοργάνωση εκδρομής που και αυτή στέφθηκε με επιτυχία. Φυσικά αυτό οφείλετε σε δυο παράγοντες. Ο πρώτος οι συμμετέχοντες και ο δεύτερος, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου που πήρε πάνω του όλο το βάρος και το έφερε εις πέρας με επιτυχία.

Ξεχωριστή θέση στις ευχαριστίες μας έχει ο Στέφανος και η Νίκη, ιδιοκτήτες του νέου καταστήματος εστίασης στον Αστακό με την επωνυμία BLUE FISH. Ο Στέφανος και η Νίκη για δεύτερη συνεχόμενη φορά συνέβαλλαν αποφασιστικά με τις χορηγίες τους (ιδιαίτερα τιμητικές και αξιόλογες) στην καλοπέραση δυο τυχερών που κέρδισαν τις προσφορές τους αλλά και στην επιδότηση δυο θέσεων σε επιβάτες. Πρέπει να τονιστεί ότι το άψογο service σε συνδυασμό με το υπέροχο φαγητό δικαίωσαν όσους από τους εκδρομείς το επισκέφθηκαν το διάστημα της παραμονής τους στον Αστακό. Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ!!!!!!!!!!!

Έτερος παράγων σε ευχαριστίες ο Βασίλης Στράτος για την προσφορά του στο κόστος των δωματίων για τον οδηγό του λεωφορείου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο τουριστικό γραφείο και στον οδηγό μας για την άψογη συνεργασία.

Και οι δυο εκδρομές μας (28/10 και η προχθεσινή) ήταν μια επιτυχία και από πλευράς οργάνωσης και από την πλευρά των συμμετοχών.

Σαν πρόεδρος του Συλλόγου σας ευχαριστώ όλους θερμά (μέλη του Δ.Σ, επιβάτες, φορείς, επαγγελματίες) και όσους άλλους συνέβαλλαν στην επιτυχία μας...

Η επόμενη εκδρομή μας θα είναι (τουλάχιστον αυτό τον στόχο έχουμε, μια μονοήμερη σε ένα από τα πολλά πανέμορφα μέρη της πατρίδας μας.

Χρήστος Μπόνης
Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad