Παναγιώτης Στάϊκος: Αναζωογόνηση Ξηρομέρου δεν είναι μόνο το ηλικιακά νέο, αλλά και το Αυτοδιοικητικά νέο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Μαρτίου 2019

Παναγιώτης Στάϊκος: Αναζωογόνηση Ξηρομέρου δεν είναι μόνο το ηλικιακά νέο, αλλά και το Αυτοδιοικητικά νέο


Αναζωογόνηση Ξηρομέρου δεν είναι μόνο το ηλικιακά νέο, αλλά και το Αυτοδιοικητικά νέο!!!!!

Χαρούμενος ανάμεσα σε δύο νέα και πολύ λαμπερά πρόσωπα της παράταξης μας τον Κώστα Μπαπμαρούση 24 ετών μάγειρα και τον Σπύρο Δοκανίκη 32 ετών κτηνοτρόφο στην Δ.Ε Αστακού.


Και για το αυτοδιοκητικά νέο, εκτός από τα 12 αυτοκίνητα που είχαμε προμηθευτεί στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού, μαζί με το Δημοτικό Ασθενοφόρο για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, για να μην μένουν και πεθαίνουν αβοήθητοι άνθρωποι στον δρόμο και μαζί με την προμήθεια των HEMO CUE για μέτρηση του αιματοκρίτη στις εφημερίες των Κέντρων Υγείας και όσων άλλων χρειαστούν για την καλύτερη αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, δεσμευόμαστε ότι θα προμηθευτούμε Γκρέϊτερ για την συντήρηση των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών δρόμων, πλυντήριο κάδων απορριμμάτων και την προμήθεια αυτοκινήτου καταστροφέα για να καταστρέφονται όλα τα κλαριά που πετιούνται στους δρόμους και να μην πετιούνται στον Μαραθιά, όπως γινόταν και επί των ημερών μας, μιας και τέτοιους καταστροφείς ελάχιστοι Δήμοι στην Χώρα διαθέτουν και εμείς θέλουμε και σε αυτό να είμαστε Πρωτοπορία!!! 




Υ.Γ
Όσο για τον Υβριστή- Συκοφάντη κύριο Καρναβά, ο οποίος μιλάει για δήθεν ανταγωνιστικό πόλεμο από εμένα προς το Κέντρο Υγείας φαίνεται ποιος νοιάζεται για την πραγματικά εύρυθμη λειτουργία του Κ.Υ Αστακού και ποιος όχι και το ξέρουν πολύ καλά οι ασθενείς της περιοχής.

Για δε την απόδειξη της χυδαιότητας προς το πρόσωπό μου την οποία μου ζήτησε να του επιδείξω, επειδή όλοι γνωρίζουν πως κρατάω καλό αρχείο, σου πετάω στα μούτρα το χυδαίο σχόλιο σου σε Blog την 17 Ιουλίου 2018, στην οποία επειδή είσαι δειλός, το γράφεις συγκεκαλυμμένα για να μην έχεις νομικές συνέπειες, αλλά απροκάλυπτα για να το καταλαβαίνει κάθε νοήμων.

Σαν τι δυο θα πάρω από εσένα μετά τις εκλογές, μήπως δύο βότσαλα από την Κανδήλα ή τα αρχ@@@α σου τα δυο!!!

Σε λυπάμαι δειλό και χυδαίο ανθρωπάκι. 


Αστακός 13/3/2019 

Dr . Παναγιώτης Στάικος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad