Παναγιώτης Στάϊκος: Φτάνει πια! Η συκοφαντία και η λάσπη έχουν τα όριά τους! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Απριλίου 2019

Παναγιώτης Στάϊκος: Φτάνει πια! Η συκοφαντία και η λάσπη έχουν τα όριά τους!


Φτάνει πια!!! Ντροπή σας!!!
Η συκοφαντία και η λάσπη έχουν τα όρια τους!!!

Επ ‘ αφορμή της ανώνυμης ανάρτησης για το σοβαρό θέμα της παιδικής χαράς Αστακού το οποίο εγώ είχα αναδείξει πρώτος και κατακεραύνωνα την Δημοτική Αρχή, όταν κάποιοι άλλοι τρωγόπιναν σαν φίλοι,  χαρακτηρίζοντας τα φαγοπότια απλά ως Κοινωνικές σχέσεις,  δέχθηκα ανώνυμες χυδαίες προσωπικές σχέσεις του τύπου:

Ανώνυμος είπε...
Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ.
Α. Σ
15 Απριλίου 2019 - 10:35 μ.μ.

Παρουσιάζω λοιπόν αυτές τις εικόνες από την ανάρτηση που είχα κάνει την 18 Ιουλίου 2017 στα Blogs της περιοχής,  οι οποίες αποστομώνουν και κατακεραυνώνουν,  αυτούς τους πληρωμένους συκοφάντες και δείχνει πόσο ο Στάικος προηγείται "έτη φωτός" στην ανάδειξη των κοινωνικών και αυτοδιοικητικών προβλημάτων και κάποιοι άλλοι απλά ακολουθούν την σκιά μου, που τους έχει γίνει ο εφιάλτης τους.

Με σεβασμό στην κοινωνία,  αλλά και στο δικαίωμα μου ως ελεύθερος πολίτης μιας Δημοκρατικής Χώρας να έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια μου απέναντι στην συκοφαντία και την χυδαιότητα.

Αστακός 16/4/2019
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad