Υποψηφιότητα του Νικόλαου Ζώγα με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Στάϊκου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Απριλίου 2019

Υποψηφιότητα του Νικόλαου Ζώγα με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Στάϊκου


Αγαπητοί Συνδημότισσες και Συνδημότες του Ξηρομέρου,

με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού και φερεγγυότητας σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου με τον συνδυασμό «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» του υποψηφίου Δημάρχου και γιατρού, Παναγιώτη Στάικου, ο οποίος εγγυάται όραμα, γνώση, δυναμισμό και Συλλογικότητα.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Παλαιομάνινα, δημιούργησα οικογένεια με την Αλεξάνδρα Ζαβιτσάνου με την οποία αποκτήσαμε χάρη του Θεού τρία παιδιά. Εργάζομαι στην εταιρεία Dim oil η οποία εδρεύει στο Πλατυγιάλι. Ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2011 όπου και εκλέχτηκα πρώτος στις προτιμήσεις των συγχωριανών μου στο αξίωμα του Προέδρου Τ. Κ. Παλαιομάνινας, τους οποίους ευγνωμονώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Σε αυτόν τον αγώνα δηλώνω και πάλι παρών και ζήτω να με εμπιστευτείτε για μια ακόμη φορά και να με στηρίξετε με την ψήφο σας. 

Από την πλευρά μου σας διαβεβαιώνω πως θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και της δύναμης που θα μου δώσετε και σας διαβεβαιώνω ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τους ευγενικούς στόχους του Προγράμματος του Συνδυασμού «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου». 

Εμπιστευτείτε τον συνδυασμό μας και τα καθαρά χέρια του υποψηφίου Δημάρχου και γιατρού Παναγιώτη Στάικου και δώστε μας την δύναμη για να διοικήσουμε με διαφάνεια, σεμνότητα και ταπεινότητα! 

Με εκτίμηση
Νικόλαος Ζώγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad