Ντίνα Κατσαρή: Λείπουν στοιχειώδης υποδομές για το μοναδικό παραλιακό κομμάτι Αστακός - Μύτικας - Πάλαιρος - Πογωνιά και Βαθυαβάλι - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο, 27 Απριλίου 2019

Ντίνα Κατσαρή: Λείπουν στοιχειώδης υποδομές για το μοναδικό παραλιακό κομμάτι Αστακός - Μύτικας - Πάλαιρος - Πογωνιά και Βαθυαβάλι


Η πρώην αναπληρώτρια Δημάρχου Αγρινίου, επιτυχημένη και με σοβαρό και μετρήσιμο έργο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου, Ντίνα Κατσαρή, επί Δημαρχίας κ. Παύλου Μοσχολιού, μιλά για το μέλλον και την προοπτική του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και αναφέρεται και στην τουριστική προοπτική της μοναδικής ομορφιάς παραλιακής διαδρομής Αστακός - Μύτικας - Πάλαιρος - Πογωνιά - Βαθυαβάλι, εξού και η δική μας ανάρτηση.

Ένα έμπειρο και σοβαρό αυτοδιοικητικό στέλεχος, που μετά από αποχή 5 χρονών από τα κοινά, συμμετέχει στις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad