Απόψεις: «Οι επικείμενες δημοτικές εκλογές μας χαρίζουν αξεπέραστες στιγμές ηδονικής κακεντρέχειας» - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Απόψεις: «Οι επικείμενες δημοτικές εκλογές μας χαρίζουν αξεπέραστες στιγμές ηδονικής κακεντρέχειας»


Οι επικείμενες δημοτικές εκλογές μας χαρίζουν αξεπέραστες στιγμές ηδονικής κακεντρέχειας. Γεννούν πάθη, μίση, ίντριγκες. Έχουν πλάκα αφού είναι οι εκλογές της διπλανής πόρτας. Κατεβαίνει ο φίλος, ο γείτονας, ο κουμπάρος, ο ξάδελφος της ξαδέλφης ω ξάδελφε.

Στη μικρή μας πόλη όμως, όπου όλοι ξέρουμε (ή κάνουμε πως ξέρουμε) τα "πάντα" ο ένας για τον άλλο, το πολιτικό μάρκετινγκ και τα επικοινωνιακά τρικ δημιουργούν καρικατούρες. Οι λίγοι που έχουμε μείνει εκτός του παιχνιδιού του εκλογικού αγώνα γελάμε. Οι κάρτες υποψηφίων με δήθεν γελαστές φάτσες, αποτυχημένο photoshop και κρεπαρισμένο μαλλί κομμωτηρίου είναι λίγο τραγικές. 

Λυπηθείτε μας και μη μας τις μοιράζετε την ιερή ώρα του καφέ. Το τι έχουν δει τα ματάκια μας και το τι αναμένεται να δουν μέχρι το τέλος δεν περιγράφεται...

πηγή: Facebook (S.S.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad