Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βάρνακα συμμετέχει και φέτος στην Εθελοντική Περιβαλλοντική Δράση "Let's do it Greece 2019" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Απριλίου 2019

Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βάρνακα συμμετέχει και φέτος στην Εθελοντική Περιβαλλοντική Δράση "Let's do it Greece 2019"


Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βάρνακα σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και την Τοπική Κοινότητα Βάρνακα συμμετέχουν και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Εθελοντική Περιβαλλοντική Δράση "Let's do it Greece 2019".

Σύνθημά μας και φέτος: 
"Καθαρίζουμε το χωριό μας, ομορφαίνουμε τον τόπο μας". 

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα συνάντησης 9:00 π.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα με κοινό στόχο να ομορφύνουμε το χωριό μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad