Συνέχισε τις δυναμικές εμφανίσεις ο Κένταυρος Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Απριλίου 2019

Συνέχισε τις δυναμικές εμφανίσεις ο Κένταυρος Αστακού


ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ TAEKWONDO ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Στα πλαίσια των αγωνιστικών του δραστηριοτήτων ο δυναμικός σύλλογος του Αστακού ταξίδεψε στην Κοζάνη την Κυριακή 31-3-2019, όπου συμμετείχε σε παιδικό φιλικό πρωτάθλημα, το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του συλλόγου της Κοζάνης συμμετείχε με εννέα αθλητές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, απέδωσαν τα μέγιστα αν και οι περισσότεροι ήταν αρχάριοι αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Σκοπός της συμμετοχής ήταν για τους μεν προχωρημένους αθλητές η δοκιμασία τους ενόψει του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ την 12-14 Απριλίου 2019 στην Αθήνα, και για τους αρχάριους η αγωνιστική εμπειρία και η ενσωμάτωσή τους στην αγωνιστική ομάδα με στόχο να ακολουθήσουν τον πρωταθλητισμό και να συμπληρώσουν το παζλ των διακρίσεων του συλλόγου. 

Πέραν του αγωνιστικού οφέλους, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην πόλη της Κοζάνης, να ξεφύγουν από την καθημερινότητα εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις τους, τις γνώσεις τους, γνωρίζοντας καινούργια μέρη και ανθρώπους. 

Οι αθλητές που συμμετείχαν είναι

ΣΤΑΥΡΟΥ Ηλιάνα του Δημητρίου 
ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ Ευαγγελία του Θεοδώρου 
ΖΟΡΜΠΑΣ Δημήτριος του Ηρακλή 
ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ Άννα του Νικολάου 
ΤΣΑΡΚΟΥ Αλεξάνδρα του Ιωάννη 
ΤΟΜΠΑΣ Γεώργιος του Ανδρέα 
ΣΚΑΠΕΤΗΣ Ιωάννης του Γεωργίου 
ΧΑΡΙΖΙ Κέισυ του Σωτηρίου 
ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα του Χρήστου 

Συγχαίρουμε τα παιδιά για την προσπάθεια και την αγωνιστική τους εξέλιξη και είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν και αυτά, τους μεγαλύτερους αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ στο δρόμο προς το βάθρο. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad