Υποψηφιότητα του Σπύρου Κουνάδη για Tοπικός Σύμβουλoς του Αστακού με τον συνδυασμό "Νέα Πυγμή" - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Υποψηφιότητα του Σπύρου Κουνάδη για Tοπικός Σύμβουλoς του Αστακού με τον συνδυασμό "Νέα Πυγμή"


Αγαπητοί συνδημότες & δημότισσες της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού,

ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου για την Δημοτική τοπική κοινότητα του Αστακού ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος. 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Αστακό, είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Κουνάδη και έχουμε αποκτήσει δύο γιους, το Γιώργο και τον Βασίλη. Εργάζομαι ως επαγγελματίας αλιέας, όπου και διατελώ πρόεδρος στο σύλλογο αλιέων αστακού τα τελευταία 16 χρόνια, επίσης συνεργάζομαι με το ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ (Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών), σε διάφορες έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Ιουνίου. 

Η δυσαρέσκεια μου για την απαξίωση του Αστακού σε όλους τους τομείς, αλλά και η μεγάλη μου αγάπη για τον τόπο μου, δεν με αφήνει αμέτοχο σε αυτές εκλογές. Έχω όραμα και όρεξη να δουλέψω για ένα καλύτερο Αστακό που θα έχει να προσφέρει πολλά στα παιδιά μας και στις μελλοντικές γενιές. 

Ζητώ την στήριξή σας για να μπορέσω να βρεθώ στην πρώτη γραμμή του αγώνα και να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την καθημερινότητα και την καλύτερη διαβίωση. 

Με τιμή
Σπύρος Κουνάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad