Δήλωση υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Γεωργούλα με το συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο Πολίτης» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Μαΐου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Γεωργούλα με το συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο Πολίτης»


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

Ο Κωνσταντίνος Γεωργούλας γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου από αγρότες γονείς, τον Δημήτριο Γεωργούλα και την Καλλιρρόη Γεωργούλα το γένος Σάββα.

Είναι παντρεμένος με την Γαλήνη Τορτοπίδη και πατέρας δυο παιδιών την Καλλιρρόη και τον Δημήτρη.

Το 1988 αποφοίτησε από το Λύκειο Αστακού και ύστερα εργάστηκε στον Ιδιωτικό Τομέα μέχρι το 1995.

Το 1995 εισήχθη στην Ελληνική Αστυνομία και σήμερα υπηρετεί ως Αστυνομικός στην υπηρεσία ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά του Δήμου Ξηρομέρου και την πολιτική τοποθετείται στα τελευταία 25 χρόνια. Έχει υπάρξει Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (ΟΠΣΥΞ), πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα» και Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ενωσης Χρυσοβίτσας.

Το 2014 ως υποψήφιος με το Συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης» εκλέχθηκε ως Δημοτικός Σύμβουλος και ασκεί τα καθηκοντά του ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου έως και σήμερα με μεγάλη επιτυχία και πρωτοπόρα προγράμματα για το Δήμο μας.

Κοινωνικά Δίκτυα: https://www.facebook.com/kgeorgoulas1
E-mail: k.georgulas@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad