Αναχωρεί για την Σερβία ο Κένταυρος Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαΐου 2019

Αναχωρεί για την Σερβία ο Κένταυρος Αστακού


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ
Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΗΝ 10-5-2019 

Για την πόλη NIS της Σερβίας αναχωρεί ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, προκειμένου να λάβει μέρος στο Διεθνές Πρωτάθλημα TAEKWONDO με την επωνυμία "4ο ASTERIX CUP", το οποίο θα διεξαχθεί την 11 και 12 Μαΐου 2019 στην όμορφη πόλη της Σερβίας.

Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν 850 αθλητές συνολικά από 10 χώρες. Δυνατοί ελληνικοί σύλλογοι θα δώσουν το παρόν σε αυτή τη διοργάνωση, ανάμεσά τους και ο σύλλογος του Αστακού με 16 αθλητές έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διακριθούν εκτός Ελλάδος.

Ακόμη μία φορά δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά της πόλης μας να γνωρίσουν καινούρια μέρη, να ζήσουν όμορφες στιγμές, να αποκτήσουν εμπειρίες, αλλά και να ανεβάσουν ταυτόχρονα και την πόλη μας στο βάθρο ανάμεσα σε άλλες μεγάλες πόλεις από 10 χώρες.

Ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad