Αλέξης Παλουμπάς: Στο δεύτερο γύρο των εκλογών θα ψηφίσω κατά συνείδηση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαΐου 2019

Αλέξης Παλουμπάς: Στο δεύτερο γύρο των εκλογών θα ψηφίσω κατά συνείδηση


Την Τρίτη 28 Μαΐου στις 09:00 μ.μ. περίπου, μετά από πρόσκληση του αρχηγού κ. Παναγιώτη Στάικου, ο συνδυασμός μας «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» βρεθήκαμε για να αποφασίσουμε ποια θα είναι η στάση μας στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Πήραμε απόφαση λοιπόν κατά πλειοψηφία, ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα ανακοινώσουμε στους φίλους της παράταξης μας να πράξουν κατά συνείδηση ότι κρίνει ο καθένας και αυτή η ανακοίνωση θα έβγαινε πριν την ανακοίνωση που αφορούσε τα Βλυζιανά, που και εγώ επικρότησα να βγει η ανακοίνωση που βγήκε για τα Βλυζιανά.

Μέχρι σήμερα αυτή η απόφαση μας δεν έχει ανακοινωθεί και θέλω να την ανακοινώσω εγώ, για να γνωρίζουν οι υποστηρικτές και ψηφοφόροι της παράταξης μας τι έχουμε αποφασίσει.
Για εμένα, σεβόμενος απόλυτα αυτό που αποφασίσαμε, θα ψηφίσω κατά συνείδηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad