Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο παίκτης του "Power Of Love" Πάνος Ζάρλας! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαΐου 2019

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο παίκτης του "Power Of Love" Πάνος Ζάρλας!


Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στη Συγγρού, ανήμερα των γενεθλίων του 28χρονου.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο ύψος της Συγγρού απέναντι από το Ωνάσειο και «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες, ενώ δεν φορούσε κράνος. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ανήμερα των 28 γενεθλίων του και την ώρα που εκείνος έπεφτε νεκρός στην Λεωφόρο Συγγρού οι φίλοι του ευχόταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία» στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...




Ποιος ήταν ο Πάνος Ζάρλας

Ο Πάνος Ζάρλας συμμετείχε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στο reality του ΣΚΑΪ Power Of Love και από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Είχε κάνει σχέση μέσα στο παιχνίδι με την Στέλλα Μιζεράκη και είχε καταφέρει να πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Η σχέση του ζευγαριού τελείωσε λίγο καιρό αφότου ολοκληρώθηκε το reality, οι δυο τους όμως είχαν πολύ καλές σχέσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad