Δήλωση υποψηφιότητας Αρετής Γριτσίπη για το Τοπικό Συμβούλιο Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Μαΐου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας Αρετής Γριτσίπη για το Τοπικό Συμβούλιο Αστακού


ΑΡΕΤΗ ΓΡΙΤΣΙΠΗ 

Υποψήφια για το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥ 
ΑΣΤΑΚΟΣ: Ελπίδα – Δύναμη - Προοπτική 

Είμαι η Αρετή Γριτσίπη. Γεννήθηκα, κατοικώ και εργάζομαι στον Αστακό.

Για πρώτη φορά αποφάσισα να πάρω μέρος στα κοινά βάζοντας υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο Αστακού με το ψηφοδέλτιο "ΑΣΤΑΚΟΣ: Ελπίδα – Δύναμη - Προοπτική" και με τον συνδυασμό "ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ" του γιατρού και υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στηρίζοντας έναν νέο άνθρωπο με ικανότητες και όρεξη για προσφορά στον τόπο μας. 

Θέλω να δω τον Αστακό να ζωντανεύει ξανά, να νοικοκυρευτεί, να πάρει μορφή και χρώμα και στις γειτονιές του να μυρίσουν ξανά τα γιασεμιά.

Θέλω να δω τον Αστακό να ξαναγίνεται ο φιλόξενος τόπος που θα καλοδέχεται τον κάθε επισκέπτη κάνοντάς τον να νιώθει ντόπιος, δικός μας.

Θέλω να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές και την ιστορία του τόπου μας.

Ο Αστακός δεν δημιουργήθηκε χθες, υπήρχε και ήταν επιβλητικός, γεγονός που φαίνεται και από τα νεοκλασικά κτήρια που σώζονται και μαρτυρούν την αρχοντιά του.

Ας εργαστούμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του τόπου μας και ας μην τον αφήνουμε να αργοπεθαίνει!

Με σεβασμό σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας.


Με αγάπη, 
Αρετή Γριτσίπη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad