Κώστας Γαλάνης: «Θα ήθελα να εκφράσω την αντίθεσή μου με όσα συνέβησαν εις βάρος μου το τελευταίο διάστημα» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Μαΐου 2019

Κώστας Γαλάνης: «Θα ήθελα να εκφράσω την αντίθεσή μου με όσα συνέβησαν εις βάρος μου το τελευταίο διάστημα»


Φίλες και φίλοι!

με την επικοινωνία μας αυτή θα ήθελα να εκφράσω την αντίθεσή μου με όσα συνέβησαν εις βάρος μου το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα είχε μικρή σημασία, αν ήταν κάτι προσωπικό. Θεωρώ όμως ότι έχει να κάνει με το γενικότερο κλίμα, ενόψει εκλογών, και την τακτική ορισμένων.

Είναι γνωστό με ποιο τρόπο ματαιώθηκε η αυτοτελής κάθοδος μου στις εκλογές, με την απαίτηση αλλαγής του ονόματος του συνδυασμού μου, την αναγκαστική προσθήκη προσώπων και την "υφαρπαγή" συνεργατών μου. Και, το χειρότερο, αντιμετώπισα προπηλακισμούς, ύβρεις και απειλές, σε δημόσιο χώρο, μετά την παραίτησή μου από την προεδρία του ΝΑΟΑΣ.

Επίσης, μόνο δείγμα πολιτικού πολιτισμού δεν είναι η προσπάθεια κάποιων να με απαξιώνουν ή να θέλουν να με παρουσιάσουν γραφικό κλπ.

Μπορεί άραγε να είναι άξιος να κατέχει ηγετικές θέσεις κάποιος που δεν ασκεί κριτική σε πολιτικό επίπεδο, αλλά επιχειρεί να μειώσει την αξιοπρέπεια του άλλου, χωρίς ίχνος σεβασμού;

Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου σωτήρα της πόλης όπως άλλοι. Με αγάπη στον τόπο μου υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια από υπεύθυνες θέσεις το κοινό καλό και είμαι πάντα διατεθειμένος να βοηθώ, με όσες δυνατότητες διαθέτω, τους συμπολίτες μου και γενικότερα τον τόπο που γεννήθηκα και αγάπησα.

Ο κ. Τριανταφυλλάκης και οι συνεργάτες του, μου έκαναν την τιμή να με συμπεριλάβουν στο Γενικό ψηφοδέλτιο και να έχω έτσι τη δυνατότητα να συνεχίσω τον αγώνα μου.

Σας ευχαριστώ.

Με τιμή 
Κώστας Γαλάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad