Η τελετή λήξης των τμημάτων του γυμναστηρίου Energym στον Αστακό (φώτο-βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Ιουνίου 2019

Η τελετή λήξης των τμημάτων του γυμναστηρίου Energym στον Αστακό (φώτο-βίντεο)



Την τελετή λήξης των τμημάτων του πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημαρχείου το γυμναστήριο ENERGYM στον Αστακό την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα, προγράμματα γυμναστικής, καθώς και μοντέρνες χορογραφίες (kid aerobic – ρυθμική και ασκήσεις εδάφους – σύγχρονες χορογραφίες)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα τα παιδιά μικρά και μεγάλα εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με τη χάρη τους στο χορό, την ακρίβειά τους στη γυμναστική, καθώς και με τις εντυπωσιακές χορογραφίες τους στο μοντέρνο χορό και χειροκροτήθηκαν για την υπέροχη προσπάθειά τους.

Το γυμναστήριο και η υπεύθυνη Κούτσικου Αγγελική ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους γονείς και τα παιδιά καθώς και τον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και ευτυχία.

Ευχαριστεί επίσης το MAKE ART για την κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση της αίθουσας.










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad