Αγρίνιο: Πατέρας κατηγορείτε ότι εξέδιδε την 15χρονη κόρη του - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Ιουλίου 2019

Αγρίνιο: Πατέρας κατηγορείτε ότι εξέδιδε την 15χρονη κόρη του


Σοκαριστική υπόθεση απασχολεί τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 57χρονος που φέρεται να εξέδιδε την 15χρονη κόρη του έναντι αμοιβής. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 53χρονος , γνωστός επαγγελματίας, που φέρεται να είναι αυτός που ασελγούσε στην ανήλικη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αγρίνιο.

Οι συλλήψεις έγιναν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Πληροφορίες του agriniopress.gr αναφέρουν πως ανώνυμα έγιναν καταγγελίες στην αστυνομία, σχετικά με ύποπτες και συχνές επισκέψεις του πατέρα με την κόρη του στο κατάστημα του 53χρονου.

Οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με δικογραφία σε βάρος τους για μαστροπεία και ασέλγεια σε ανήλικη έναντι αμοιβής.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ανήλικη έχει παραδεχθεί πως έρχονταν σε επαφή με τον 53χρονο επαγγελματία, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα. Οι δυο συλληφθέντες προς το παρόν τηρούν αρνητική στάση και δεν απαντούν στις ερωτήσεις των αστυνομικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad