Αίολος Αστακού: Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

Αίολος Αστακού: Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 20η Ιουνίου 2019 συνήλθε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου με την επωνυμία ΑΙΟΛΟΣ ΑΜΣ Αστακού (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) και αποφάσισε την διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής. 

Ως χρόνος διενέργειας ορίσθηκε η 13η Ιουλίου 2019, ημέρα Σάββατο και από ώρες 10.00 π.μ. έως 12.00 π.μ. και τόπος η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου (κεντρική Πλατεία). 

Δηλώσεις υποψηφιότητας θα γίνονται δεκτές από τα μέλη του Σωματείου έως την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 και ώρα 12.00 μεσημβρινή στα γραφεία του Συλλόγου (τηλέφωνα: 6977153004 και 6944441376).

Εκ της Γενικής Συνελεύσεως
Ο Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad